HOME SITEMAP CONTACT
PiQ Clinic - Viata inseamna echilibru, acupunctura, fitoterapie, masaj terapeutic
 
MENIU
HOME
ACUPUNCTURA
FITOTERAPIE
MASAJ TERAPEUTIC
ARTICOLE
GALERIE FOTO
CONTACT
 
 
ADRESA
Bd.Dacia nr 38, et 1
ap 2, sector 1 Bucuresti
langa liceul economic, Virgil Magearu
Telefon: 0722272888
0723396000
 
Email
dr.pichiu@gmail.com
 

 


FITOTERAPIE

Fitoterapia reprezinta modalitatea de tratare a diverselor afectiuni cu ajutorul unor plante medicinale, combinate in retete. Tipul acestora este foarte variat, intre doua si nouasprezece plante, fiind alese in conformitate cu diagnosticul pus. Retetele sunt individualizate in functie de situatia particulara a fiecarui pacient, prezentandu-se sub forma unor pilule, prafuri, infuzii sau decocturi.

fitoterapie cu plante chinezesti Fitoterapia din Medicina Traditionala Chineza este deosebit de precisa si eficace, fiind identificate peste 6000 de plante, minerale si animale, combinate in aproximativ 9000 de retete.

Baza sa teoretica este aceeasi cu a acupuncturii, izvorata din filosofia vechilor daoisti, iar modalitatile de tratare a afectiunilor au fost diferentiate in mai multe specialitati medicina interna, medicina externa, ortopedie-traumatologie, pediatrie, ORL, oftalmologie, obstetrica-ginecologie, gerontologie etc.

Plantele sunt clasificate in mai multe clase in functie de anumite caracteristici cum ar fi gustul, tropismul de meridian, tendinta ascendenta sau de coborare. La randul lor retetele sunt impartite in mai multe capitole, fiind folosite dupa stabilirea unui diagnostic si evaluarea starii proprii a persoanei care trebuie tratata, de aceea ele sunt strict individualizate.

 
 
Tratamentul prin ...
Cat dureaza trat ...
Persoanele sanat ...
Exista reactii a ...
Cat timp trebuie ...
 
 
Cum sa nu ne tra ...
Durerea de spate ...
Durerea de spate ...
Durerea de spate ...
Sindromul picioa ...
Dismenoreea ...
Migrena ...
Senzatia de grea ...
Atacul de vant r ...
 
 
Yin Yang House
Alternative Medicine Foundation
Traditional Chinese Medicine